David Stiernholm

David Stiernholm

 

David Stiernholm har i mer enn ti år arbeidet som “struktør” og foreleser for organisasjoner, virksomheter, universiteter og høgskoler. Han er en mester på å hjelpe enkeltpersoner og grupper til å få kontroll over sin arbeidssituasjon. Han lærer dem å stresse mindre gjennom å ha en bedre personlig struktur. David har bakgrunn som virksomhetscontroller, IT-sjef og assisterende daglig leder. Han får gode tilbakemeldinger på sin konkrete undervisning som er enkel å omsette i praksis. Våren 2012 ga han ut boken Klart! – Bli superstrukturert på 31 dager. Boken kom ut på norsk høsten 2013. Forbered deg på en givende dag som gir deg mange nye verktøy og masse inspirasjon for å strukturere din dag – både på jobb og privat!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.