Dora Thorhallsdottir

Dora Thorhallsdottir

 

Dora Thorhallsdottir er tilbake på stand-up scenen. Familiegreier er hennes andre soloforestilling på Latter, hvor hun gir deg et lite innblikk i nettopp familiegreier. Før het det slektstre, nå ligner det mer og mer på en busk. Det som før var ryddige og kjedelige A4-familier er blitt en salig blanding av mine barn, dine barn, eks-svigermor og den nye typen til bestefar. Sprudlende, ærlig og glad er stikkord som beskriver Dora. Med sitt nærvær og positivitet får hun alle rundt seg til å føle seg bra. Som daglig leder for Relasjonssenteret AS og relasjonsterapeut, holder hun kurs og foredrag i næringslivet om relasjoner.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.