Eli Gundersen

Eli Gundersen

 

Eli Gundersen er cand. polit. med hovedfag i pedagogikk fra Universitetet i Oslo. Hun var skolesjef i Stavanger kommune i 13 år, og arbeider nå som seniorrådgiver i Stavanger kommune og som veileder i Utdanningsdirektoratet. Eli har lang erfaring som lærer, og hun har vært hovedtillitsvalgt/leder i Norsk Lærerlag/ Utdanningsforbundet. Hun har også vært medlem i styringsgruppa for Nyutdanna læreres mestring av yrket i regi av Høgskolen i Oslo og sitter i styret for forskningsprosjektet Det lærende barnet ved Universitetet i Stavanger. Eli var med i Ludvigsenutvalget som skulle vurdere i hvilken grad skolen dekker de kompetanser elevene vil trenge i fremtiden.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.