Ellen Arnstad

Ellen Arnstad

 

Ellen Arnstad er en av de mest profilerte mediepersonlighetene i Norge. Gjennom mer enn 20 år som toppleder har hun en unik erfaring både når det gjelder endringsledelse, begeistringsledelse, innovasjon og strategisk ledelse. Som redaktør for mange ulike publikasjoner gjennom mange år, er hun en ener når det gjelder å kommunisere til ulike målgrupper. Hun har vært engasjert i utviklingen av kvinnerollen i samfunnet, gått foran for å finne løsninger for å kombinere karriere med et krevende familieliv, samt stått for egne verdier i sitt lederskap. Ellen Arnstad er en fargerik personlighet med stor livserfaring - som hun gjerne deler. La deg både begeistre, få energi og mot av hennes budskap, samtidig som livets alvor også er læring.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.