Erik Skjerve

Erik Skjerve

 

Hver dag serverer selskapet ditt kundeopplevelser. Fra kunden som blir så begeistret at han sender takkemail etterpå, til kunden som sverger på at hun aldri skal handle hos deg igjen. Telefonen som aldri ble besvart eller spørsmålet kundebehandleren aldri stilte. SeeYou har spesialisert seg på å måle kundeopplevelser med ulike metoder, og rådgiver Erik Skjerve presenterer trender og funn i undersøkelsene. Skjerve har 20 års erfaring som leder for ulike salgsorganisasjoner, og har siden oppstart i SeeYou i 2017 hatt gleden av å presentere undersøkelser og inspirere til bedre kundemøter for kundesentre, kjøpesentre, butikkjeder, næringsforeninger og på seminarer over hele landet.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.