Ewelina Knutsen

Ewelina Knutsen

 

Ewelina E. J. Knutsen er utdannet kunsthistoriker fra Universitetet i Oslo. Tross sin kunsthistorieutdanning har hun siden 2009 jobbet i Osloskolen, ved Ullevål skole og Bjørndal skole. Der har hun utforsket aktivitetsskolen, lærerverdenen, skoleledelsen og fått god kjennskap til skolen som organisasjon. 

Ewelina har siden 2015 vært tilsatt som avdelingsleder på Bjørndal aktivitetsskole og er nå undervisningsinspektør og avdelingsleder ved skolen. Som aktivitetsskoleleder og inspektør jobber hun med voksnes læring. Ewelina har gjennom rollen som AKS-leder fått mye erfaring med kvalitetsheving, inspirasjons- og utviklingsarbeid i en organisasjon utfordret av dårlig omdømme, lav motivasjon og lite tilfredsstillende resultater. Ewelina er for tiden i gang med å fullføre praktisk-pedagogisk etterutdanning og har en ambisjon om en videre karriere innen skoleledelse.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.