Fredrik Aadahl

Fredrik Aadahl

 

Fredrik Aadahl er senioradvokat i Kluge Advokatfirma AS, og har siden 2012 vært veileder og sensor i entreprisrett og offentlige anskaffelser ved Universitet i Oslo. Aadahl arbeider primært med alle faser av utbyggingsprosjekter innenfor bygg- og anleggsbransjen, herunder rådgivning i forbindelse med valg av kontraktstrategi, gjennomføring av konkurranser, kontraktsoppfølgning, sluttoppgjør og reklamasjoner. Han yter bistand innenfor rettsområdene entrepriserett og regelverket om offentlige anskaffelser, og har god erfaring med løpende behandling av endringskrav, så vel som tvister i forbindelse med sluttoppgjør og misligholdsanksjoner. Aadahl har betydelig kompetanse innenfor de entrepriserettslige standardkontraktene og prosesskodene.

Aadahl har i flere år undervist som kurslærer ved Universitetet i Oslo, og holder jevnlig kurs om entrepriserett og regelverket for offentlige anskaffelser.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.