Fredrik Löfgren

Fredrik Löfgren

 

Kan en robot overta rollen som statsminister i fremtiden? Det hevder robotutvikler Fredrik Löfgren, som mener at fremtidens roboter vil både overgå og være på lik linje med menneskelig intelligens og kunnskap.

Allerede som barn hadde Fredrik Löfgren en interesse for roboter. En av hans første kreasjoner hadde den viktige oppgaven å samle kaker for lille Fredrik. Siden da har det skjedd mye, og Fredrik har allerede vunnet flere stipender og deltatt i konkurranser som VM og OL i robotteknologi.

Roboter med empati, sosial kompetanse og en langt høyere intelligens enn mennesket? Det kan høres fremmed ut, men ifølge Fredrik er det både realistisk og positivt! Han forklarer hvor langt mennesket allerede har kommet med robotikken og ser på hvordan robotisering vil utspille seg i fremtiden. Bli med på en spennende reise inn i fremtidens arbeidsmarked!

På Call Center-dagene vil Fredrik gi deg et nytt perspektiv på kunstig intelligens og muligheter. Han tar deg med på et eventyr i fremtiden, fylt med roboter som kan bli din nye kollega, eller kanskje til og med en venn?

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.