Hanne Kristin Rohde

Hanne Kristin Rohde

 

Hanne Kristin Rohde, jurist og toppleder i Oslo politi, nå foredragsholder og forfatter. Som toppleder i Oslo politi stod hun under kontinuerlig press. Ikke minst da terroren rammet. Hun mener at ledelse ikke er en forfremmelse, men et valg - et livslangt selvutviklingsprosjekt. Lederen må ha både evne og vilje til å utvikle seg. Hanne Kristin ble av Aftenposten kåret til Årets Osloborger i 2010, nominert av Aftenpostens lesere, i 2011 ble hun nominert til Årets navn i VG og kåret til Årets råeste kvinne over 40 av bladet Alt for damene. I 2014 kåret damebladet Tara henne som tredje modigste kvinne 2014.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.