Hanne Lindbæk

Hanne Lindbæk

 

Hanne er eier og daglig leder av kommunikasjonsselskapet Ergoego AS. De siste tyve årene har hun hjulpet ledere, nøkkelpersoner, politikere og andre med temaer som gjennomslagskraft, budskapsformidling og ledelseskommunikasjon. 

Etter 20 år med ledelsescoaching og programmer innen emner som strategisk historiefortelling, personlig gjennomslagskraft, toppledelse og talentutvikling, har Hanne i hvert fall 2000 timer bak seg med kommunikasjonscoaching av mennesker i Norge og resten av verden. Hanne er en ettertraktet foredragsholder, og underviser jevnlig toppledere og politikere så vel her hjemme som i utlandet i kommunikasjon og gjennomslagskraft. 

Når du møter Hanne, møter du et menneske som er levende opptatt av deg, og hvordan du framstår og virker på andre. Hun vil gjøre alt hun kan for at du skal bli bevisst dine styrker og svakheter når det kommer til kommunikasjon på Controllerdagene. Deretter vil du få alt du trenger av verktøy og teknikker for å bli så god som du ønsker å bli!


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.