Hans Petter Nygård-Hansen

Hans Petter Nygård-Hansen

 

Hans-Petter er kommunikasjonsrådgiver, foredragsholder og gründer av kommunikasjonsbyrået KommFrem – Kommunikasjon som tar deg Fremover – og ansvarlig for kommunikasjonsbloggen HansPetter.info. Hans-Petter har også etablert podcast-serien MediaPuls sammen med Marius Karlsen som er konseptutvikler i iNord. I 2012 ble han kåret til årets personlighet i sosiale medier under "Social Media Days". Med 16 års bakgrunn fra IKT-bransjen, har Hans-Petter med seg en omfattende teknisk kunnskap, som i kombinasjon med solid forretningsforståelse gjør ham til en meget anerkjent rådgiver i takt med den digitale utviklingen. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.