Hans-Wilhelm Steinfeld

Hans-Wilhelm Steinfeld

 

Hans-Wilhelm Steinfeld er partner i Corporate Communications. Han var NRKs mest profilerte utenrikskorrespondenter inntil i fjor, da han forlot TV-kanalen etter 37 år. Steinfeld var NRK-korrespondent i Moskva i 18 år, og har også vært korrespondent på Balkan med sete i Budapest og Beograd. Gjennom korrespondentrollen har Steinfeld formidlet de fremste verdenshistoriske begivenheter i øst til det norske folk gjennom TV og radio, og plassert NRK i internasjonal toppklasse når det kommer til utenriksjournalistikk. Steinfeld er utdannet lektor i sovjetrussisk og økonomisk historie (Cand.philol) fra Universitetet i Bergen, og han studerte i Warszawa, Sarajevo og i Moskva i 1975. Han har i årevis forelest på NHHs Executive Master courses i internasjonalt lederskap. Steinfeld har utgitt 12 bøker, og han er tildelt Cappelenprisen, Peer Gynt-prisen, Narvesenprisen, Skandinaviska Journalistprisen og er innehaver av Litauens frihetsmedalje. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.