Harald Magnus Andreassen

Harald Magnus Andreassen

 

Harald Magnus Andreassen er sjeføkonom i Sparebank 1 Markets og følger global og norsk økonomi, aksje-, rente- og valutamarkedene tett. Han har arbeidet i finanssektoren siden 1994 og har i par årtier vært kåret som den beste makroøkonomen i finansbransjen.

Han er utdannet samfunnsøkonom fra Universitetet i Oslo og har også arbeidet bl.a. i Econa. Harald Magnus har også vært medlem av flere offentlige utvalg som har vurdert ulike sider ved Oljefondets investeringer. Harald Magnus er en populær foredragsholder som forklarer sammenhenger i økonomi og markeder på forståelig vis og er en hyppig brukt kommentator i media.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.