Hege Schøyen

Hege Schøyen

 

Hege Schøyen slo gjennom med et brak på revyscenen som Stælken Gundersen for 30 år siden! Siden har hun gledet det norske folk, både fra scenen, på filmlerretet og TV-skjermen. Hun overstrømmes av superlativer hver gang, og har mottatt en rekke priser. Vi husker henne blant annet fra Midt i Smørøyet på 90-tallet, den tyggegummityggende Bitten i TV-serien Blikkboks og på revyscenen med blant annet Kjersti Holmen og Øivind Blunck. Hege henter inn elementer av egen personlighet til de ulike figurene sine. Hun har et sjeldent komisk talent, og trenger ikke å åpne munnen før folk begynner å le. Komikken lever i henne. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.