Helene Abrahamsen

Helene Abrahamsen

 

Helene Abrahamsen er psykolog og jobber i spesialisthelsetjenesten. I tillegg jobber hun som improvisatør ved Det Andre Teatret i Oslo – Norges ledende teater innenfor improvisasjon. Hun har lang og bred erfaring med å stå i både det uventede og det vanskelige.

Som psykolog jobber hun med utredning, diagnostisering og behandling av moderat til alvorlig psykisk lidelse, i tillegg til veiledning av andre faggrupper, psykologer og pårørende. Som improvisatør har hun lang erfaring med å holde kurs i kommunikasjon, samarbeid og stresshåndtering, i tillegg til det å stå på en scene og skape historier sammen med en partner uten å ha planlagt hva som skal skje på forhånd. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.