Heming Rio

Heming Rio

 

Heming Rio er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har en Master i Regnskap og Revisjon fra Handelshøyskolen BI. Han har lang erfaring fra revisjon og økonomistyring fra Deloitte og Höegh Eiendom. I sistnevnte jobb begynte han som konsernregnskapssjef tilbake i 2011, og har siden 2017 vært økonomidirektør med bla ansvar for rapportering og prognoser.  

Höegh Eiendom tok i bruk rullerende prognoser tilbake i 2014, hvor Heming har vært ansvarlig for å implementere og utvikle de systemene som Höegh nå benytter seg av i hverdagen. 

Virksomheten ønsker med sitt arbeid å skape levende steder som begeistrer, og har mange prosjekter som har svært lang horisont. Dette krever at man har gode verktøy til å se utviklingen til selskapet fremover. Heming brenner for å kunne gi gode beslutningsdata til ledelsen, og gjennom prognoser vise de mulighetene som finnes.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.