Ida Beinnes Hoff

Ida Beinnes Hoff

 

Ida Beinnes Hoff har gjennom sin karriere opparbeidet seg god forståelse for kompetansekartlegging, utvelgelse og organisasjonsutvikling. Som konsulent er Ida initiativrik, interessert og dyktig på å lede og drive prosesser fra A-Å. Ida har en Bachelorgrad i logistikk fra Høgskolen i Molde, samt en Master of Science i Ledelse og Organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI. Ida har tidligere vært ansatt som konsulent i Mercuri Urval og seniorprosjektleder/avdelingsleder i Confex Norge, hvor hun arbeidet med kompetanseutvikling av ledere og spesialister. I tillegg har hun vært produsent og prosjektleder for større events. Hun har bred erfaring på kompetanseheving på tvers av sektorer, og jobber effektivt med både individer og team, samt at hun er sertifisert på OPQ personlighetstester.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.