Inga Marte Thorkildsen

Inga Marte Thorkildsen

 

Inga Marte Thorkildsen er i dag Byråd for oppvekst og kunnskap i Oslo kommune. Hun var i to år byråd for eldre, helse og omsorg i Oslo kommune. Hun var barne-, likestillings- og inkluderingsminister i regjeringen Stoltenberg II (våren 2012-høsten 2013). 
Thorkildsen representerte Vestfold på Stortinget fra 2001-2013. Hun var også nestleder i SV fra 2012 til 2015.
I 2015 ga hun ut boka «Du ser det ikke før du tror det. Et kampskrift for barns rettigheter», om vold, omsorgssvikt og seksuelle overgrep mot barn.

Inga Marte Thorkildsen har høye ambisjoner om å utvikle aktivitetsskolen, slik at flere får muligheten til å delta og at de møter voksne som ser og lytter til det enkelte barn. 
Tilbudet i AKS skal være en trygg og god arena, hvor barna får delta i varierte og utviklende aktiviteter. AKS styrker nå innsatsen for å sikre bedre sammenheng og samarbeid mellom skole og AKS, slik at AKS i økende grad bidrar til elevenes faglige og sosiale utvikling. I tillegg får stadig flere barn tilbud om gratis kjernetid i AKS, et avgjørende grep for å sikre bred deltagelse og inkludering. Fra skoleåret 2018-2019 vil 67 skoler være i den ordningen.  Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.