Jørgen Norheim

Jørgen Norheim

 

Jørgen Norheim er konsulent i Not Yet AS. Siden 1999 har han jobbet med, og holdt foredrag om ledelse, stressmestring, livsstilsendring, valg og endringsprosesser for både statlige og private organisasjoner i hele Europa. Han er en meget engasjerende og motiverende formidler, som har evnen til å forklare komplekse mekanismer på en enkel måte, ofte i kombinasjon med humor og stor grad av gjenkjennelse.

Han har utdanning fra forsvaret i tillegg til å være utdannet D.N Naprapat, NLP Leadership Practitioner og NLP Master Practitioner fra Leading Edge og en NLP Trainers Traning fra John Grinder. Han har også fartstid fra Bedriftshelsetjeneste. 


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.