Jan-Kåre Fjeld

Jan-Kåre Fjeld

 

Jan-Kåre Fjeld er leder for Borge skole SFO i Fredrikstad. Han er utdannet førskolelærer ved Sørlandets barnehagelærerskole, og har siden endt utdannelse i 1983 jobbet på flere felt, som barnehage, barnevern, barne- og ungdomspsykiatri og skole. Han har jobbet i Fredrikstad-SFO’er siden 1991, og på Borge SFO siden 2002.

I 2005 flyttet SFO ut i skogen og tok navnet 1317 Skøvven, etter åpningstider og det særlokale ordet for «skogen». I 1317 Skøvven tilbringer barna all ettermiddagstid ute i villmarksleiren i skogen ved skolen hele året rundt, uansett vær og temperatur. De baserer aktivitetene på prinsippene om viktigheten av fysisk aktivitet, sunt kosthold og frisk luft. Visjonen er «Sunne barn, sunn fremtid».

Jan-Kåre Fjeld har deltatt med foredrag, workshops og poster sessions på flere internasjonale konferanser i regi av The European Institute of Outdoor Education and Experiential Learning (EOE).

For tiden tar Jan-Kåre Fjeld og 1317 Skøvven del i Erasmus + prosjektet «Venturing into future – Expanding horizons» sammen med barneskolen ved den private, katolske utdanningsinstitusjonen St. Stanislav Institution i Ljubljana, Slovenia. Formålet med prosjektet fra Borge skole SFO’s side er å etablere et «mini-kompetansesenter» for jobshadowing for barnehager og skoler fra inn- og utland.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.