Jan Kristian Karlsen

Jan Kristian Karlsen

 

Jan Kristian Karlsen er daglig leder i analyse- og rådgivningsselskapet Company Pulse. Han har unik leder- og rådgivningserfaring, og er vant til å være i front når det gjelder effektive arbeidsformer. 

Karlsen har stor kunnskap om den fleksible arbeidshverdagen, om tidsbruk og tidstyver, og metoder for utvikling av produktive arbeidsplasser. Han har skrevet bøker om emnet, blant annet Tid til arbeid - tid til overs; om tidstyver, teknologi og åpne kontorlandskap,  og Hvor skal jeg sitte? Om det å lykkes i det mobile arbeidslivet.

Karlsen arbeider også med forskning og metodiske undersøkelser innen temaet nye arbeidsformer, kontor og digitalisering.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.