Jan-Martin Berge

Jan-Martin Berge

 

Jan-Martin Berge er psykologspesialist og holder motiverende og inspirerende foredrag om arbeid under press, omstilling og endring, arbeidsglede og motivasjon, for å nevne noe. Han er spesialist i klinisk psykologi, arbeidspsykologi og kognitiv terapi, og har utdannelse fra Universitetet i Bergen og hovedpraksis fra San Francisco.

«PsykologBerge» har lenge interessert seg særlig for arbeidslivet og menneskene i organisasjoner, og hvordan godt samarbeid skapes. Han har blitt brukt som ekspertkilde i TV-programmene Ettermiddagen og God Morgen Norge på TV2. Som foredragsholder evner han å kombinere faglighet med karisma og glimt i øyet, og serverer det man kan kalle «akademisk» standup.

Nylig ble han kåret til Årets beste mannlige taler hos Talerlisten, i hard konkurranse med mange dyktige foredragsholdere.


 Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.