Jan Tore Savic Knutsen

Jan Tore Savic Knutsen

 

Jan Tore Savic Knutsen fra Zynk Communication er en erfaren, strategisk kommunikasjonsrådgiver og krisespesialist. Han ble rekruttert fra Gambit Hill+Knowlton Strategies der han jobbet i avdelingen for selskapskommunikasjon, med faglig ansvar for medietrening, krisekommunikasjon og –beredskap, samt presentasjonsteknikk og retorikk. Jan Tore har også jobbet som informasjonssjef i Kripos og Politidirektoratet, hvor han blant annet var ansvarlig for å håndtere krisekommunikasjonen i forbindelse med tsunamien i Asia, og inngikk i staben for krisehåndtering og bedreskap etter terrorangrepet i USA 11. september 2001. Han har også vært pressetalsmann for den internasjonale observatørstyrken TIPH i Hebron på Vestbredden.  

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.