Jo Nesbø

Jo Nesbø

 

Jo Nesbø har i år 20-årsjubileum som forfatter! Denne våren kommer han ut med Tørst, en ny Harry Hole-bok. Boken Snømannen er filmatisert, og har premiere i oktober, med blant andre selveste Martin Scorsese på produsentsiden. Nesbø opplever en suksess han aldri hadde drømt om. Han har skrevet 22 bøker som er solgt i over 30 millioner eksemplarer på verdensbasis, og har høstet en rekke priser, blant annet Rivertonprisen, Bokhandlerprisen, Peer Gynt-prisen og Glassnøkkelen. Jo er kjent som en tusenkunstner; ved siden av å være forfatter har han vært låtskriver og vokalist i DiDerre, finansanalytiker, megler, journal¬ist og spaltist. Se frem til et musikalsk innlegg med mye humor, og skråblikk på kvinner og menn, samt hverdagslivets små og store utfordringer. La deg begeistre av en suveren formidler!

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.