Jon Holtan

Jon Holtan

 

Jon Holtan er viseadministrerende direktør og leder for Produkt og Analyse i SpareBank 1 Forsikring. Han har over 25 års erfaring fra ulike lederstillinger og aktuarstillinger i norsk og nordisk skadeforsikring, blant annet fra Storebrand, If og Sparebank1. Holtan har arbeidet mye med prising/underwriting, produktutvikling og ledelse, business analytics & intelligence, risikostyring, Solvens II, aktuarreservering og profitt/volum optimalisering. Han er utdannet cand.scient. i matematisk statistikk fra Universitetet i Oslo og har en Executive MBA fra BI/ESCP Europe. Holtan har omfattende erfaring som foredragsholder og har publisert en rekke forsikringsfaglige artikler i internasjonale vitenskapelige tidsskrifter.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.