Jon Waalen

Jon Waalen

 

Jon har en Master of Science i strategi og internasjonal markedsføring fra Handelshøykolen BI og en Bachelor of Science innen økonomi og statistikk fra University of Oregon, USA. Han er partner i Deloitte Consulting, hvor han jobber med endrings- og forbedringsprosjekter som faller innenfor ansvarsområdet til CFO.  Jon har et særlig fokus på forbedringsprosjekter knyttet til strategi, forretningsutvikling, økonomistyring, virksomhetsstyring og digitalisering i hverdagen.  

Med mer enn 20 års erfaring fra endringsledelse både fra operativ virksomhet og som rådgiver, har Jon betydelig erfaring fra prosjekter relatert til forbedringer og strukturelle endringer med fokus innen økonomifunksjonen og fellestjenester. Han bistår klienter med analyse av nåsituasjon, design av fremtidig løsning, planlegging og gjennomføring av endringsprosjekter. Jon har en betydelig innsikt innen operative arbeidsprosesser, virksomhetssystemer og organisasjon.   


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.