Jonas Edvardsen

Jonas Edvardsen

 

Jonas Edvardsen er leder for Lysejordet AKS, og har jobbet i Osloskolen i åtte år. Han har en master i samfunns- og idrettsvitenskap fra NTNU i Trondheim og har et særegent fokus mot å skape en arena hvor læring gjennom lek settes i fokus. Han er opptatt av å kunne tilby elevene et variert og kvalitativt godt tilbud av aktiviteter, gjennom kartlegging av elevenes interesser og fritidsaktiviteter slik at de møter elevenes behov og ønsker i størst mulig grad.

I det daglige brenner han for at elevene skal oppleve en klar sammenheng mellom skole og AKS-hverdagen, hvor tema og fokusområder på skolen gjenspeiles i aktiviteter og kurs på aktivitetsskolen.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.