Jonas Lantto

Jonas Lantto

 

Teknologiutvikling går med en eksponentiell fart. Mulighetsrommet dette gir er fantastisk både fra personlig-, samfunns- og forretningsperspektiv. Jonas Lantto jobber som senior rådgiver i Itera og mener det er i grensesnittet mellom teknologi, forretning og brukeropplevelser man finner nye innovative muligheter. Han har lang erfaring med å bygge teknologiske løsninger, forretningsutvikling og tjenestedesign. I arbeidshverdagen hjelper han også bedrifter å forstå ny teknologi, hvordan teknologien kan brukes til å innovere forretning og effektiviserer daglig drift.Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.