Jonis Josef

Jonis Josef

 

Vi har herved gleden av å presentere kveldens konferansier på festmiddagen – Jonis Josef!

Jonis er en av landets største talenter innenfor standup og har jobbet som komiker på fulltid siden 2004. I tillegg har han ved siden av rukket å utdanne seg innen finans. Han har en utrolig god humor, og er definitivt ikke redd for å by på seg selv.

Han har vært med på flere NRK-produksjoner, og i 2017 ble han nominert til Årets gjennombrudd på komiprisen, deretter i 2018 nominert til prestisjetunge Stå-Opp Prisen for hans bidrag til norsk stand-up. Jonis er også kjent fra underholdningsprogrammer som Latter Live, HumorLab, Unge lovende, programleder på NRK P3 sommeren 2017, og ukentlig vært delaktig i podcastshowet med humorgruppa Terningkast tre. I andre sesongen av Latter Live gikk et individuelt klipp av Jonis viralt, og fikk over en million treff på YouTube!

Det skal litt til å presentere seg selv som verdens dårligste muslim, men med sine selvironiske vitser har han blitt utrolig populær. Han ville egentlig unngå å være «han utlendingen», og det må vi si at han har klart med glans. I dag står han trygt på bena som en stødig komiker, med en lysende karriere.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.