Judith Van Der Weele

Judith Van Der Weele

 

Judith Van der Weele er psykologspesialist og leder for Vanderweele. Hun har i mange år vært en av landets ledende fagpersoner innen arbeid med kompleks traumatisering og kultursensitiv praksis. Hun har arbeidet i Alternativ til Vold, med kvinner på krisesenter og i etniske minoritetsfamilier. Hun har deltatt i utviklingen av opplæringsprosjekter innen spesialisthelsetjenesten for RVTS øst, og har i mange år arbeidet med identitet i kulturell kontekst. Hun arbeider også som sakkyndig for rettsvesenet i volds- og traumesaker. Hun er en aktiv foreleser i rettsapparatet og i barnevernet. I 2014 fikk hun Den Store Inspirasjonsprisen av Norsk Psykologforening for sitt brennende engasjement og sin produktivitet.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.