Kai Gustavsen

Kai Gustavsen

 

Kai Gustavsen er fagsjef inneklima, HMS og miljørettet helsevern i Astma- og Allergiforbundet. Der arbeider han med rådgivning, kurs- og kompetanseformidling. Han har utviklet flere nettbaserte støtteverktøy innen inneklima, HMS og FDV. Han har i flere år arbeidet som yrkeshygieniker og HMS i en bedriftshelsetjeneste. Gustavsen er forfatter av flere praktiske bøker innen inneklima, renhold og HMS/internkontroll, miljørettet helsevern, deltakelse i byggeprosjekt, renhold og inneklima. Flere kommuner, fylkeskommuner, virksomheter og høgskoler benytter han som foredragsholder og prosessveileder innen inneklima, HMS og brukermedvirkning. På konferansen gir han deg praktiske tips til hvordan innarbeide ulike aktiviteter som utføres av driftspersonellet som en del av virksomhetens HMS/internkontroll.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.