Kari Skybak

Kari Skybak

 

Flytoget vinner stadig priser for å ha Norges mest fornøyde kunder, dette til tross for økt konkurranse. Kari Skybak, HR direktør i Flytoget, har vært med på å utvikle virksomheten til en attraktiv arbeidsplass som medarbeidere er stolte av å være en del av.  På konferansen gir hun deg innsikt i hva som ligger bak utviklingen av en stadig høyere kundetilfredshet. Hør også hvordan de velger å bruke mennesker som ressurs i kombinasjon med økt digitalisering, hvordan de bygger kundelojalitet og skaper engasjement. Flytoget er et stort team av medarbeidere preget av høyt engasjement. Selskapet har en unik høy kundetilfredshet og 335 høyt motiverte medarbeidere. Skybak har lang HR erfaring fra stillinger som personalsjef eller HR-direktør i UPC (nå Get), DHL international express og Ving.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.