Kari Skybak

Kari Skybak

 

Kari Skybak har lang erfaring innen HR fra stillinger som personalsjef og HR-direktør, og er opptatt av at du som kundeservicemedarbeider skal kjenne kunden din. Du skal vite hva kunden trenger, og på den måten forstå kundens faktiske behov. 
Da Skybak jobbet for Flytoget, vant de stadig priser for å ha Norges mest fornøyde kunder, dette til tross for økt konkurranse. Skybak var med på å utvikle virksomheten til en attraktiv arbeidsplass, som medarbeidere fremdeles er stolte av å være en del av.  På konferansen gir hun deg innsikt i hva som ligger bak utviklingen av en stadig høyere kundetilfredshet. Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.