Karina Prynmo

Karina Prynmo

 

Karina Heimestøl har tidligere jobbet som SFO leder ved Kirkevoll skole i Re kommune. Karina har nå permisjon fra SFO leder stillingen sin og jobber som konsulent på SMART oppvekst senteret i Re kommune.

SMART oppvekst er et pågående utviklingsarbeid, ment for å skape oppvekstmiljøer og tjenester som kan gjøre det mulig for alle barn å føle seg inkludert og ha det godt. For SMART-senteret driver hun blant annet SFO Nettverket for kommunen og er med på å holde ulike kurs og foredrag.  

Hun er opptatt av å skape gode oppvekstmiljøer hvor ALLE opplever
engasjement, livsglede og håp, og har derfor jobbet systematisk med hvordan man bygger gode relasjoner mellom barn – barn og barn – voksen inn i SFO hverdagen. Hele veien har SMART oppvekst sitt kompasskurs ligget til grunn; S – Styrkefokus, M – Medvirkning, A – Anerkjennelse, R – Relasjoner og T – Trening.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.