Kirsten Haugland

Kirsten Haugland

 

Kirsten Haugland er avdelingssjef for forskning og forebyggingsavdelingen i Kreftforeningen. Hun har jobbet i Kreftforeningen i 4 ½ år og har også vært fungerende assisterende generalsekretær i 6 måneder. Haugland har over 25 års erfaring fra spesialisthelsetjenesten i ulike lederstillinger, blant annet som assisterende klinikksjef ved Barne -og ungdomsklinikken ved Ahus. Hun har også jobbet 18 år ved Rikshospitalet. Haugland har ansvar for og er engasjert i ulike lederprogram. Haugland er utdannet kreftsykepleier, i tillegg har hun flere lederutdannelser og en mastergrad i helseadministrasjon og helseøkonomi.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.