Knut Løndal

Knut Løndal

 

Knut Løndal er professor ved Institutt for grunnskole- og faglærerutdanning, OsloMet – storbyuniversitetet. Han har arbeidet med lærerutdanning siden 1992, før det arbeidet han som lærer i barne- og ungdomsskole, folkehøgskole og videregående skole. I sin forskning interesserer Knut seg for lek og selvbestemt aktivitet blant barn og ungdom, og om hvordan dette bidrar til helhetlig utvikling og læring. Han har gjennomført flere forskningsprosjekter i SFO, og har tatt doktorgrad med en avhandling om barns lek i skolefritidsordningen. Løndal har i de siste ti årene holdt utallige kurs og foredrag for ansatte i skolefritidsordninger.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.