Lars Rinnan

Lars Rinnan

 

Produkter og tjenester automatiseres og leveres vesentlig mer effektivt og rimelig. Kan det medføre kroken på døra for de som henger etter? Lars Rinnan forteller hvordan tilpasse seg å ta ledelsen. Han er en engasjerende foredragsholder som har mye fersk kunnskap om algoritmer, gamification, big data og chatbots, og hvilke forbedringer som kommer fremover. Han er adm.dir/brobygger i NextBridge Group og en visjonær leder innen analyse, AI og robotics. Han har 20 års ledererfaring og kompetanse, og har jobbet mye med oppbygging, strukturering og endring av selskaper og deres forretningsområder, avdelinger, prosesser og systemer. Lars er en ivrig skribent, og blogger om tema som Business Intelligence, Big Data og Analytics. Rinnan har en Bachelorgrad innen økonomistyring fra BI og en MBA-grad fra Lancaster University.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.