Lillian Røstad

Lillian Røstad

 

Lillian Røstad er Head of Cyber Security Advisory i Sopra Steria, og styreleder for Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF).

Hun er en sikkerhetsentusiast, og ikke minst en sikkerhetsevangelist, som er genuint opptatt av faget og å formidle det på en måte som alle forstår. PhD Lillian Røstad er ansvarlig for oppbyggingen av Sopra Steria sine tjenester innen Cyber Security i Skandinavia. 

Hun er i tillegg til jobben i Sopra Steria førsteamanuensis II ved Universitetet i Oslo, der hun underviser faget «Security by Design». Hun er også styreleder for Norsk Informasjonssikkerhetsforum (ISF), en rolle hun har hatt siden 2014. God informasjonssikkerhet er nødvendig for å lykkes med digitalisering. Digitale løsninger må takle både dagens og morgendagens trusselbilde. Er du klar?Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.