Line Aunaas

Line Aunaas

 

Line Aunaas er allmennlærer med videreutdanning i sosialpedagogikk. Hun er også utdannet veileder, og har videreutdanning innen coaching og ledelse. Line har 16 års erfaring fra SFO, både som SFO-leder og undervisningsinspektør. 
Hun har jobbet som kommunal veileder for SFO-ansatte, og har ledet flere kommunale nettverk for baseledere og assisten­ter. Line har jobbet med kurs og kompetanseutvik­ling for SFO-ansatte i mange år. For tiden er hun engasjert av Utdanningsetaten i Oslo i et opplæringsprosjekt om læringsstøttende aktiviteter. På konferansen tar hun for seg det mye etterspurte temaet ledelse og kvalitetsutvikling i AKS/SFO.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.