Line Refsdal

Line Refsdal

 

Line Marie Refsdal er rektor på Lunde Barneskole i Skien. Skolen er en sentrumsskole med 460 elever, 140 av dem går i SFO. Skolen flyttet inn i nye og moderne lokaler januar 2012. Line Marie har jobbet ved denne skolen i 7 år, men har erfaring som rektor fra 2005. Hun er også tillitsvalgt i Skolelederforbundet i Skien. Helt fra oppstarten i 2010 har det vært viktig å jobbe for at SFO og skole er en helhet. Elevene skal oppleve dette i form av at de opplever voksne som har likt elevsyn og som praktiserer de samme reglene på skole og SFO. Lunde Barneskole jobber målrettet med folkehelse og livsmestring, og har aktiviteter som ivaretar elevenes psykososiale miljø gjennom hele skoledagen. I tillegg har de hatt fokus på et sunt og godt kosthold for elevene.  

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.