Lise Dunham

Lise Dunham

 

Lise Dunham er styrkesjef på den norske redningsbåten Siem Pilot som driver grensekontroll og redningsarbeid i Middelhavet. Du kjenner henne kanskje igjen fra de mange TV-nyhetene om flyktningkrisen; hvor mange flyktninger er reddet, hvor mange av disse er barn og spedbarn, hvor mange er døde? Lise er opptatt av å få et team til å fungere sammen og yte sitt beste, noen ganger under ekstremt vanskelige forhold. Hun er vitne til flyktningenes desperate situasjon, og takler ansvaret med å redde båtflyktninger i nød med knusende ro. Lise er til daglig innsatsleder ved Oslo politidistrikt, har erfaring med organisert kriminalitet og fra Manglerud politistasjon.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.