Manuel Knight

Manuel Knight

 

Manuel Knight viser vei til virkelig forandring, forbedring og fremgang for mennesker og organisasjoner! Manuel holder ettertraktede seminarer og foredrag verden rundt. Han bruker sin livsreise fra en ghetto i Atlanta, Georgia, til organisasjonskonsulent med internasjonal suksess, som bakteppe i sine foredrag. Med et ekte engasjement forteller han hva som skal til for å utvikle en organisasjonskultur der alle spiller på lag og presterer på topp. Med innlevelse og tydelige eksempler leveres et seriøst budskap på en underholdende måte. Gled deg til en inspirerende opplevelse, og få noen tankevekkere som berører deg og lever lenge.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.