Marianne Dyresen

Marianne Dyresen

 

Marianne Lyngdal Dyresen jobber med virksomhetsstyring i Avdeling for virksomhetsstyring, NTNU. Hovedoppgaver er innenfor plan, budsjett og oppfølging/rapportering, og hun er en av to prosessledere for PBO-prosessen ved NTNU. Marianne startet i Fellesadministrasjonen, Rektors stab for økonomi, høsten 2012, etter 8,5 år ved SVT-fakultetet hvor hun hovedsakelig arbeidet som seksjonssjef. Dyresen har erfaring fra oppgaver innen virksomhetsstyring, økonomi, personalarbeid, organisasjonsutvikling og HMS.Tidligere har hun arbeidet med tilsvarende oppgaver i det som en gang het Aetat, nå NAV. Hennes utdanningsbakgrunn er innenfor administrasjon, økonomi og ledelse.


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.