Marit Onshuus Lysebo

Marit Onshuus Lysebo

 

Marit Onshuus Lysebo jobber for Kompetansenettverket Relasjonsledelse Norge, som er retningsgivende for en relasjonell lederstil i Norge. Hun er engasjert, nær og inkluderende i sin stil, og legger til rette for læringsprosesser der den enkelte blir utfordret til en personlig endring og utvikling.
Marit har lang erfaring som pedagog, prosessleder og coach, samt flere års praktisk ledererfaring fra grunnskolen. Hun har videreutdanning innen coaching, veiledning og relasjonsledelse, og har en master i ledelse fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i anvendt organisasjonspsykologi. Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.