Marius Robbestad

Marius Robbestad

 

Marius har en Master of Science i Finans fra University of Strathclyde, og en Master i Revisjon og Regnskap fra Handelshøyskolen BI. Han har også 5 års erfaring fra revisjon. Marius er manager i Deloitte Consulting, hvor han jobber med endrings- og forbedringsprosjekter som faller innenfor ansvarsområdet til CFO. Han har et særlig fokus på forbedringsprosjekter knyttet til økonomistyring, virksomhetsstyring og digitalisering i hverdagen.  

Med omfattende økonomi- og regnskapsbakgrunn har Marius vært prosjektleder for forbedringsprosjekter knyttet til økonomistyring og oppdragsleder for flere større revisjonsoppdrag. Han har solid kunnskap om prosesskartlegging, modenhetsanalyser, prosessforbedring, risikostyring og internkontroll, regnskapsregler og finansiell rapportering.

Marius har en sterk interesse knyttet til digitalisering og grensesnittet mellom økonomi/regnskap og teknologi og har skrevet flere artikler om temaene. Han er enhyppig brukt som foredragsholder knyttet til fremtidens økonomifunksjon og blokkjede-teknologi.  

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.