Marte Stang Midttun

Marte Stang Midttun

 

Marte Stang Midttun har over 20 års fartstid i Lånekassen. Hun har erfaring som kundebehandler, saksbehandler, teamleder, og er i dag en av lederne av kundesenteret.

Etter en arbeidsmiljøundersøkelse i 2018 så lederne av kundesenteret til Lånekassen at de måtte ta noen grep for å bedre arbeidshverdagen til de ansatte. Tilbakemeldinger viste at det var et sterkt ønske om å kunne jobbe mindre bundet og styrt, og ledelsen var villige til å innføre et nytt system. Dette var en modig beslutning av ledelsen, og prosessen var godt forberedt. Kort fortalt gikk de ansatte på kundesenteret fra strikte vaktplaner, til frihet til å legge opp arbeidsdagen selv. De ansatte ble involvert i prosessen gjennom både tillitsvalgt og verneombud, og resultatet har blitt en gjeng autonome kundebehandlere, hvor ingen har uttrykt ønske om å gå tilbake. Delta på ledelsessporet, og ta del i erfaringene deres.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.