Marthe Valle

Marthe Valle

 

Marthe Valle er utdannet sykepleier, en engasjert samfunnsdebattant og Spellemannsprisvinner. Marthe ga i 2014 ut sitt første album på mange år, Fant fram på klingende Harstad-dialekt. Hun kom gjennom det aller trangeste nåløyet for ny, norsk musikk da hun kom på lista over den musikken som det satses aller tyngst på i Norges største radiokanal, NRK P1. Marthes musikk er ærlig, ekte og nær. «Det handler å stå i sine valg - både de kloke og ukloke,” sier Marthe, som er opptatt av at vi ikke trenger å være perfekte fasadefolk. Det er lov å trå feil. Møt denne dyktige kvinnen, og opplev hennes vakre musikk som garantert kommer til å berøre deg!


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.