Martin White

Martin White

 

Martin White er managing director i Intranet Focus, Ltd. Kjernekompetansen omfatter blant annet informasjons- og intranettstrategier, samt at han jobber mye med forbedring av bedriftsøkemotorer.  White, som har forfattet boken «Enterprise Search», er en svært ettertraktet foredragsholder og har holdt en rekke innlegg om digitaliseringen av arbeidslivet. Siden 2002 har han vært gjesteprofessor i informasjonsforvaltning ved universitetet i Sheffield, og han er grunnleggeren av den årlige Enterprise Search Europe-konferansen. Noen av hans største klienter i dag omfatter blant annet to av verdens største advokatfirmaer og et ledende farmasøytisk selskap. 

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.