Matias Haukom

Matias Haukom

 

Matias er utdannet siviløkonom fra Norges handelshøyskole, med fordypning i strategi og ledelse, konkurransestrategi, innkjøpsanalyse og forhandlinger. Han har god erfaring med prosjektledelse av større innkjøpsprosjekter innenfor privat og offentlig sektor. Videre har han flere års erfaring i ledergruppen til Inventura med ansvar for tjenesteutvikling, medarbeiderstyring, prosjektoppfølging og våre driftssystemer.  

Matias har spesialkompetanse på prosjektledelse og innkjøpsrådgivning på strategisk og taktisk nivå i organisasjoner, spesielt i forhold til ledelse og gjennomføring av store bygg og anleggsanskaffelser og større innkjøpsprosjekter som inkluderer tverrfaglighet, brukerprosesser, planlegging og analyse, forhandlinger, logistikk og oppfølging. Han brenner for heldigitale, effektive prosesser og kvalitet i leveranser til kundene. Matias jobber hardt for at ethvert prosjekt skal leveres til riktig tid, kostnad og kvalitet, og kundens skal oppleve læring i egen organisasjon. 


Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.