Max Gouchan

Max Gouchan

 

Max Gouchan er seriegründer og inspirator, og har de siste 7 årene vært involvert i flere startups i Norge. Det som er så spesielt med Max er at han til tross for sin unge alder er en erfaren entreprenør. Allerede i 2014, bare 20 år gammel, fikk han prisen Founder of the Year; beste gründer i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Island, og derfra har det bare fortsatt.

Max har et klart budskap. Skal du vinne konkurransen om de beste hodene, må du vite hva som tiltrekker de yngste talentene. Han brenner spesielt for hvordan man på best mulig måte kan rekruttere de beste talentene, lede den yngre millenial-generasjonen på en effektiv måte og følge med i trendene på hvordan millenials oppfører seg som forbrukere. De har vokst opp med stadig mer avansert digital teknologi og brukt den til underholdning og effektivisering av livet og hverdagen.

Denne digitale sjette sansen griper inn i alle aspekter av livene deres, ikke minst når det gjelder hvordan de vil bli ledet, deres kjøpsadferd, lojalitet og forholdet mellom online og offline handel. En millenial er alltid online, multitasker på flere plattformer og forventer at du som leder responderer og forstår dem. Er du klar for å lede denne gjengen?

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.