Merethe Drønnen

Merethe Drønnen

 

Merethe Drønnen, Ph.D, er eier og gründer av Positive Change Norge. Hun har doktorgrad i ledelse og positiv psykologi fra School of Business and Leadership, Regent University, U.S.A.  I tillegg er hun Cand.Paed. fra Universitetet i Oslo, et  6,5 års fulltidsstudium i pedagogikk og psykologi med spesialisering innen undervisning, utvikling og ledelse. Hun har også flere fag fra Handelshøyskolen BI.  

Merethe har i flere år jobbet som Associate Professor i Pedagogikk ved Høgskolen i Volda, hvor hun blant annet underviste for masterstudenter i ledelse, motivasjon og læring. Siden august 2016 har  Merethe vært Managing Director/faglig ansvarlig og underviser i Positive Change, og jobber i tillegg deltid som ass.professor. Hun har tidligere jobbet 8 år som personalsjef og 6 år som pedagogisk-psykologisk rådgiver.  

Merethe har i en årrekke vært både foredragsholder og arrangør for flere konferanser og seminarer innen ledelse, motivasjon og utvikling. Hennes lidenskap og drivkraft er å bidra til at både mennesker og organisasjoner ser og gjør noe med sine muligheter og styrker, for å skape positiv endring i eget og bedriftens liv. Gjennom sine studier og sitt arbeid har Merethe lang erfaring med å jobbe med mennesker og utviklingsarbeid, både på individ-, ledelses-, team- og organisasjonsnivå. Merethe er også forfatter av boken PowerUP!  som omhandler hvordan man fjerner begrensende tankemønstre, slik at en igjen kan tenke kraftfulle tanker om seg selv og sine muligheter.

Denne siden fungerer ikke i din nettleser.

For å vise siden kan du oppgradere nettleseren til en nyere versjon, bytte til en annen nettleser (for eksempel Chrome eller Firefox) eller åpne siden på mobiltelefonen eller tablet.

Du kan også kontakte oss på e-post eller telefon for mer informasjon om våre arrangementer eller for å gjøre en direkte booking. Vårt kundesenter er tilgjengelig på telefon 05788 eller e-post kunde@confex.no.